AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sayın; Lütfü ELVAN’ı ziyaret ettik

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Mersin Milletvekili Sayın; Lütfi ELVAN’ı ziyaret ederek Ekonomi isleri Baskanligina seçilmesinden ötürü, yeni görevlerinin hayırlı olması dilek ve temennilerimizle birlikte Gelir Uzmanlığı kariyer mesleğinin hakettiği gerekli yere gelmesi hususunda taleplerimizin Sayın Cumhurbaşkanımız; Recep Tayyip ERDOĞAN’a iletilmesi üzere bilgi notumuz ve dosyamızı teslim ettik. Misafirperverliklerinden ve ilgi alakalarindan ötürü GUYADER Ailesi adına teşekkürü bir borç biliriz.

• aydin

İnşallah Cumhubaşkanımız bu konu ile ilgilenir başka birisinin bu sorunumuzu çözeceği yok çözerse Cumhurbaşkanımız çözer.

• Anonim

Gelir uzmanlarına merkez ,taşra ayrımı yapılmaksızın 3600 ek gösterge verilmelidir..polis,öğretmen,din görevlisi,sağlık çalışanları bu kapsama alınırken ,bu kesimlerin ve daha bir çok kesimlerin maaşlarına yansıyan artışların vergisini toplayan biz gelir uzmanlarına 3600 ek gösterge verilmemesi hangi adalete ve vicdana sığar.

• Yorum Ekleyin