Dördü erkek olmak üzere yedi kardeşin ikincisi olarak 1970 yılında Trabzon’nun Araklı ilçesi Pervane Köyünde doğdu.     Üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin İşletme bölümünden mezun olarak bitirdi. Bunun yanında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet Önlisan bölümünüde bitirmiş bulunmaktadır. Uluslararası sularda denizcilik ile beraber bir süre serbest çalıştıktan sonra 1999 yılında Ankara Defterdarlığında memuriyete başlayıp 2006 yılında açılan özel sınav ile Gelir Uzmanı olarak atandı ve  halen bu görevi yapmaktadır. Bir süre Gelir İdaresi Başkanlığının Evdo, Takkom, gibi sistem uygulama ve yazılımları eğitmenliği yaptı. Gelir Uzmanları ve Yardımcıları Derneği (GUYADER) in çeşitli kademelerinde görev alarak 2014-2017 arası Genel Başkanlığını yaptı. Son çağ yayınları tarafından yayınlanan Kariyer Uzmanlıklarda Merkez & Taşra Ayrımı kitabın yazarıdır. Bekâr olup günlük ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebilecek seviyede İngilizce bilmektedir.