1974 Ankara doğumluyum.

Babam Bayburt, Annem Ankaralıdır ilk ve orta egitimimi Altındağ  yıldırım Beyazıt ilkokulu ve Atıfbey ortaokulunda tamamladım.

Ankara Ticaret Lisesi ve son sınıfda Aydınlıkevler Ticaret Lisesinden mezun oldum. Önlisans eğitimimi İstanbul Teknik Üniversitesi Smyo Muhasebe Işletme bölümünde ve  Lisans  Eğitimimi intibak ile Anadolu Üniversitesi işletme Fakültesinde  tamamladım. Askerlik görevimi Ankara Zirhli birliklerde basladim ve yabanci dil sinavini kazanarak Istanbul Merkez komutanligi irtibat subayligi, Ataturk Havalimani VİP Salonunda irt.Çvş olarak tamamladim.

Uzun zaman otomotiv sektöründe yöneticilik yaptıktan sonra 1998 yılında  Ankara Defterdarliginda göreve başladım. 2007 yılında Gelir Uzmanı olarak Ankara Vergi Dairesinde görev aldım ve halen Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Denetim Koordinasyon Müdürlüğünde Görev yapmaktayım. Evli ve 3 çocuk sahibiyim.

Siyah kuşak ve  Uzun yıllar Taekwon do sporu ile ilgilendim. A sınıfı  Lisanslı Amatör Telsiz operatörüyüm. Uluslararası çağrı kodum TA2OAS. Lisanslı olarak Av ve doğa sporları ile ilgiyim , çocukluğumdan beridir Türk Tarihi kitap ve roman okumayı severim. Basketbollu severim ve  oynarım.

Futbolu oynayamam ama iyi bir seyirci ve taraftar olarak  ANKARAGÜCÜ hayatımın her döneminde gururla yer almıştır.

Sıkı bir gecekondu tribün  Taraftarıyım.  Seyahat etmeyi tarihi mekanlari gezmeyi severim. ingilizce bilir ve  konuşurum. Hayatımın her döneminde sokak dahil her yerde  mazlum yanında olmayı tercih ederek  hak ve mücadele konusunda duyarsız kalmamış, görmezden gelmeyerek her zaman  yüksek sesli bir duruşum olmuştur. ALLAH izin verdiği sürece;  Oturarak elestirmek yerine fiili mücadeleden yana bir tavır göstermekten kaçınmam. Aksi durumu, ruhuma eziyet sayarım.

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" düsturumuzla; Zulüm karşısında  Kavgadan kaçmamak en belirgin karakter yapımdır. GELIR UZMANLIĞI kariyer mesleğimizi  Elimden geldiğince gücümüz yettiğince, mesleki açıdan emsalleri ile eşitlenerek en iyi gelmesi için her platformda çaba göstermek, çocuklarımız için  kutsal hak  mücadelemiz olmaktan vazgeçmeyeceğimiz en temel ilkemizdir...

Sevgi Selam ve saygılarımla...