Yöneticilerimiz

Ömer Ali ŞENOL

GENEL BAŞKAN

1974 Altında/ANKARA doğumlu olan Ömer Ali ŞENOL 1989 yılında ilk ve orta öğretimini Ankarada tamamlamış, 1994 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi SMYO Muhasebe bölümünü 2000 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesini tamamlamıştır.

Askerliğini Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Tümeni, KKK destek kıtaları ve ardından yabancı dil sınavını kazanarak İstanbul merkez komutanlığıYeşilköy Atatürk Havalimanı irtibat subaylığı VİP Askeri protokolde tamamlamıştır.

Ankara da otomotiv sektörü üzerine özel bir firmada 1 yıl kadar yönetici olarak görev yapmış, 1998 yılında Maliye Bakanlığının açmış olduğu sınavda başarılı olarak Ankara Defterdarlığında yoklama memuru olarak göreve başlamış, Çubuk Vergi Dairesi, Kavaklıdere Vergi Dairesinde görev almış, 2007 yılında açılan özel sınavda başarılı olup Gelir Uzmanı kadrosuna ataması yapılmış, halen Denetim ve İhbarlar müdürlüğünde görev almaktadır.

2006 yılı Antalya, Alanya 2007 yılı Muğla, Marmaris ve Bodrum, 2011 Antalya, Alanya, ve Manavgat bölgelerinde sezon denetimlerinde takdirname ile neticelendirilen görevlerde yer almıştır.

Futbola özel ilgisi olan Ömer Ali ŞENOL Koyu bir ANKARAGÜCÜ taraftarıdır. 2000 yılı Ankara Defterdarlığı Futbol Turnuvasında Başkanlığını yaptığı Denetim İhbarlar müdürlüğü Futbol takımı 1. ödülünü almıştır.

1987-95 yılları arasında Taekwondo sporu ile ilgilenmiş amatör bazda hocalık yapmış siyah kuşak sahibidir. 91-94 yılları arasında Sakarya ilinde deniz izci lideri olarak izcilik faaliyetlerinde bulunmuştur. Ulaştırma Bakanlığı A sınıfı amatör telsiz lisans sahibi olup Uluslar Arası cağrı kodu 'TA2OAS'dir.

Seyahhat etmek, kitap okumak, tiyatro, basketbol, yüzme,  kara ve su avcılığı hobileri arasındadır.

Evli ve 3 çocuk babası olan Ömer Ali ŞENOL halen Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Denetim ve İhbarlar Müdürlüğünde görev yapmaktadaır.

« Geri Dön