Yöneticilerimiz

Bülent KOÇAŞ

Genel Başkan Yardımcısı

1975 Ankara Şereflikoçhisar doğumludur. Mesleğe 1998 yılında Bartın Defterdarlığında başlamıştır. Bartın ilinde 1998-2005 yılları arasında görev yapmıştır. 2005-2016 tarihleri arasında Ankara Gölbaşı Vergi Dairesi Müdürlüğünde görev yapmıştır. Halen Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı Eğitim Müdürlüğünde görev yapmakta olup, KEYS DATAP MDOS EVDB ve İŞTAKİP sistemleri ile ilgili olarak Organizasyon Metot Müdürlüğünde eğiticilik görevine devam etmektedir. Vergi Dairesi Müdürlüğünün bir çok bölümünde hizmet vermiştir. Özel Yoklamaya Yetki Belgesi mevcuttur. 2005-2006 dönemi Ankara Mesleki Eğitim Mezunudur. Bir çok eğitimde gönüllü eğitici olarak yer almıştır. Stres Yönetimi, Yaratıcı Düşünme, Mevzuat eğitimleri, EFQM Model Eğiticiliği, Gelir İdaresi Otomasyon Eğitimi Eğiticiliği görevlerinde bulunmuştur. Bir çok eğitim ve kurslara katılmıştır. Kurum için görevde yükselme sınavlarının yazılı bölümlerinde başarılı olmuştur. Başkanlığımız Fikrim var yarışması ve Kayıtdışı Ekonomi ile mücadele yarışmalarına katılmıştır. Bartın Defterdarlığı ve Ankara Defterdarlığında üstün hizmet ve başarılarından dolayı takdirname ile ödüllendirilmiştir. Bilirkişilik görevini yerine getirmektedir. THK Üniversitesi Yüksek Lisans yapmıştır. 2014-2017 yılları arasında GUYADER Genel Sekreterliği görevini üstlenmiştir. 2017 seçimlerinde yeniden seçilerek Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

« Geri Dön