Seçimler Bitti Ülkemize Milletimize Hayırlı Olsun

Değerli Arkadaslarimız,

Yoğun bir seçim dönemi geçirdik.Üyelerimizle yöneticilerimizle sorumluluk bilinci çerçevesinde ve fedakarane bir şekilde elimizden geldigince birşeyler yaptik.Ben buradan oncelikle dernek

içinden dışından maddi manevi destek olan herkese şükranlarımı sunmak isterim.Keske daha fazlasini yapabilseydik te seçim öncesi bu müjdeyi alabilseydik.Ama olmadı maalesef.Şimdi muhasebe zamanı..

Secimler bitti ulkemize milletimize hayırlı olsun.Yeni Cumhurbaşkanlığıhükümet sistemine gecmemiz sebebiyle devlet icerisinde teşkilatlanma halen devam ediyor.Biz de bu süreçte tekrar toparlanacagiz projeler hazırlayıp ziyaretlerimizi başlatacagiz.Öte yandan Secim oncesi yaptigimiz gorusmelerin aldigimiz sozlerin de peşinde olacagiz.

Bu zaman zarfinda örgütlü olmak yani birlik ve beraberlik ruhunu kaybetmemek çok önemli.Daha da büyüyecegiz daha da teşkilatlı bir şekilde devam edeceğiz yolumuza.Temsilciliklerimiz artacak ve daha fazla meslektasimiza ulaşmaya çalışacağız.

Nacizane bir kardesiniz olarak bu sürede bireysel olarak Twitter gibi etkin sosyal medya araçlarını kullanmanızı ve her fırsatta Gelir Uzmanlarinin mağduriyetlerini dile getirmenizi tavsiye edebilirim.Daha bugün gördüm ki yeni Sağlık bakanımiz ilk iş olarak personelinin sorunlarına yönelmiş ve sağlık calisanlarinin özlük haklarının düzeltilmesine yönelik adımlar atılacağı konusunu gündeme getirmiş twitterda.Ben yeni bakanimiz Sn. Berat Albayrak’ın da tabanının sesine kayıtsız kalmayacagi kanaatindeyim.

Durgunluk ve moral bozukluğuna kesinlikle mahal vermeyiniz.Birlikte konusup yeni bir yol haritası belirleyecegiz.Projeler hazırlayıp tartışacagiz.Ve en doğrusuna karar verip birlikte yeniden harekete geçeceğiz.

Su hususa özellikle dikkat çekmek isterim ki Gelir Uzmanlığı kariyer mesleği bu davaya inanan özverili meslektaslarimizin omuzlarinda yükselecektir.

Selam ve saygılarımla.